Вхід в особистий кабінет
Увійти
Замовити проєкт

Як здешевити ремонт квартири

44 оцінок
04.01.2024

Ремонт квартири для вас асоціюється з величезними витратами? Так не повинно бути. Якщо ви просто хочете недорого оновити своє приміщення або недорого освіжити орендоване приміщення, ви можете звернутися до нас за консультацією. Наші фахівці дозволять вам насолодитися інтер'єром у новому виконанні, не втративши при цьому всіх своїх заощаджень.

Картинка 2"

"Спрощуємо" ремонт - шпалери чи фотошпалери

Шпалери - це найпростіший спосіб змінити інтер'єр. Ефект метаморфози найкраще буде помітний у кімнаті, де раніше стіни були тільки пофарбовані. Нове покриття ефективно приховає не лише бруд, а й тріщини на стінах. Ви можете обирати з різноманітних типів шпалер та фотошпалер з тисячами візерунків і за різними цінами. Не обирайте найдешевші моделі, оскільки вони можуть бути проблематичні в монтажі та швидко прийдуть в непридатність. Ідея, яка дасть вам змогу заощадити, - купити якісні шпалери і наклеїти їх самостійно, заощадивши гроші на ремонтній бригаді.

поклейка шпалер

Недорогий ремонт спальні - ковролін

Хочете поміняти зіпсовану підлогу в інтер'єрі, але не вистачає коштів? Заміна паркету або плитки обходиться дуже дорого. Вона передбачає необхідність придбання нових оздоблювальних матеріалів, їх монтажу, а також демонтаж старого підлогового покриття. Замість того щоб "прибирати" стару підлогу, ви можете її вкрити. Якщо ви робите недорогий ремонт у спальні, просто постеліть ковролін на всю поверхню.

Монтаж ковроліна на стару підлогу

Фарбування стін - чудове рішення

Прості способи іноді виявляються найкращими. Перефарбування стін дасть змогу не тільки освіжити інтер'єр. Якщо ви вирішили вибрати барвисті матеріали, їх теж потрібно вибирати з розумом. Це дасть змогу не тільки освіжити інтер'єр, а й візуально змінити пропорції кімнати. 
Залежно від того, яку стіну ви пофарбуєте в темніший колір, вона може здатися вищою, ширшою або просторішою. Якщо ви хочете заощадити на фарбуванні, ці ремонтні роботи можна виконати самостійно. Доручаючи фарбування будь-кому, слід:
- заздалегідь підготувати місце;
- захистити меблі;
- винести квіти і предмети інтер'єру, що заважають;
- забезпечити вентиляцію приміщення тощо.

Фарбування стін

Дешевий ремонт ванної або кухні - фарбування плитки

Ви вже не можете дивитися на стару плитку на кухні або у ванній? Є спосіб, який дозволить вам насолоджуватися новим інтер'єром без багатомісячного очікування фахівця і без великих витрат. Замість того щоб знімати стару плитку і укладати нову, ви можете просто пофарбувати наявне покриття. Спеціалізовані фарби для плитки можна придбати в будівельних і ремонтних магазинах.
Раніше колірна палітра цих виробів була обмежена, але тепер ви можете вибрати колір, який найбільше підходить для вашої композиції. Не забудьте перед фарбуванням перевірити, чи підійде один і той самий продукт для фарбування настінної та підлогової плитки, адже остання піддається швидшому стиранню.

покраска плитки