Вхід в особистий кабінет
Увійти
Замовити проєкт

Як розробити оригінальний дизайн для вашого кафе

42 оцінок
15.11.2023

Як розробити оригінальний дизайн для вашого кафе
Стильний та оригінальний дизайн інтер'єру кафе – запорука успішності та популярності вашого закладу. Сьогодні конкуренція у цій сфері настільки велика, що новачкові надзвичайно важко «втиснутися» на ринок відомих гравців громадського харчування.

Дизайнт ресторану

Як змусить клієнта привернути до себе увагу?
Як виділити свій заклад з великої різноманітності подібних до нього кафе, барів та ресторанів?
Перш за все варто відповісти на запитання: хто він, ваш майбутній покупець і чого він шукає.
Важливо розуміти, що абсолютна більшість клієнтів завжди приходять в те саме місце не просто перекусити та випити перед роботою чашку кави. Насамперед правильно оформлене кафе допомагає розслабитися після робочого дня або, навпаки, налаштується на здійснення трудових звершень.
Це ідеальне місце для спілкування з друзями та колегами по роботі у неформальному середовищі. Правильно продумана концепція закладу на 90% забезпечує його успіх – у цьому неодноразово переконують такі приклади з життя, як McDonalds, кафе StarBucks та інші.

Дизайн кафе

Популярні стилі та напрямки
Стилів та напрямків, в яких може бути представлене ваше кафе безліч. Можна вибрати романтичний прованс і представляти ваш заклад як місце зустрічей та любові. Східний стиль – це розкіш та шик, дорогі оздоблювальні матеріали, якісний текстиль та парча.
Стиль кантрі чудово підійде для піцерії або ресторану домашньої кухні, hi-tech та мінімалізм популярний в офісних ресторанах та кафе, де збираються співробітники на обіди та сніданки. Класичний стиль в інтер'єрі завжди в моді, так само як і набирають останнім часом популярність промисловий Loft і Steam Punk.
Крім того, ви завжди можете акцентувати спрямованість вашого кафе, обравши морське чи мисливське оформлення. Можна створити кафе автомобільної тематики або спорт-бар з трансляціями спортивних подій, повз які не пройде жоден що поважає себе чоловік. Також добре показують себе «дитячі» кафе.

Дизайн ресторану

В основі кожного із цих закладів лежить оригінальна ідея, втілена у життя професійними дизайнерами. Вони зможуть підібрати правильні кольори, оздоблювальні матеріали, елементи декору, створити вивіску що інтригує. Просто подумайте про те, яким би ви хотіли бачити свій заклад, і ваші мрії цілком можливо незабаром здійсняться.

Дизайн кафе