Вхід в особистий кабінет
Увійти
Замовити проєкт

Важливість правильно підібраних меблів у сучасному інтер'єрі

56 оцінок
17.12.2023

У відносно недавньому минулому погляди на тенденції домашнього декору та меблів фокусувалися на наймодніших формах, кольорах і мотивах. Але зараз - досить незвичні часи, багато в чому пов'язані з пандемією і необхідністю все частіше залишатися вдома.
З появою роботи з дому, віртуального навчання та карантинних обмежень люди по-новому взаємодіють зі своїм простором. Фахівці студії дизайну Dmytrov вважають, що для цього потрібні відповідні меблі та аксесуари для розв'язання цих нових завдань, які, звісно ж, повинні мати чудовий вигляд.

Картинка 2"

Домашній офіс

Готуєте ви презентацію чи допомагаєте своїм студентам із віддаленим навчанням, домашній офіс стає головним центром комунікацій у будинку. І оскільки дедалі більше компаній, як-от Microsoft і Facebook, оголошують про перехід на віддалену роботу співробітників у найближчому майбутньому, не дивно, що багато хто вже сьогодні вважає за краще обладнати свої будинки та квартири місцем для "домашнього офісу".

Звичайно, про професійно оформлене приміщення для відеоконференцій не йдеться, але домашній офіс для цього і не призначений. Це спосіб мати все необхідне під рукою, включно зі зручними та функціональними меблями:
- ергономічне крісло;
- зручний письмовий стіл;
- місце для оргтехніки та ноутбука.

Невеликі письмові столи, що гармоніюють з вашими основними меблями, допоможуть вашому робочому простору виглядати природно. Інтелектуальні функції, як-от системи керування кабелями, пересувні шафи для документів і приховані шухляди для клавіатури, підвищують ефективність, зберігаючи при цьому всі дрібниці в порядку.

Робоче місце для двох

Розважальний центр

У наші дні ігровий і розважальний світ виглядає по-іншому. Соціальні заходи, як-от фільми, концерти та спортивні заходи, здебільшого заборонені, а це означає, що ми збираємося вдома з найближчими людьми на ігрові вечори та кіномарафони.
Для багатьох споживачів це було прекрасним приводом витратитися на розумні телевізори з великим екраном, проєктори та ігрові пристрої. Розумно спроєктовані мультимедійні шафи захищають ці вкладення, забезпечуючи ідеальний корпус для кожного пристрою, зберігаючи необхідні умови для роботи електроніки.
Крісла зазнали змін, з новим акцентом на зручність, стійкість до плям і зручність у повсякденному використанні. Секційні дивани дають змогу створювати нескінченні конфігурації для ідеального розташування сидінь - зберіть усіх разом для настільної гри або розкладіться і влаштуйтеся зручніше для останньої серії улюбленого серіалу.

Розважальний центр